Revija SRP 49/50

Andrej A. Golob

 

A KOGA BOM VOLU?

JA, KOGA... VOLA!

 

Hvala, gospod vovivec, ker ste pripravljeni sodelovati pri nagradni telefonski anketi. Najprej nas zanima: ali veste, kdaj bodo vovitve?

To je precej komplicirano in kompleksno vprashanje. Toda vlada stanovanja sht. 13 intenzivno razmishlja o tem, spremlja aktualna dogajanja, konzultira z zunanjimi sodelavci, in preprichan sem, da bomo sprejeli konstruktivne sklepe.

Hvala, gospod vovivec. Zdaj pa drugo vprashanje: ali boste shli na vovitve?

Kot verjetno zhe veste, je to zelo kompleksno in komplicirano vprashanje. Ampak vlada stanovanja sht. 13 se v zvezi s tem intenzivno dogovarja. Ko bo sprejet dolochen konsenz, o chemer nihche ne dvomi , saj smo v odlochilnih trenutkih vedno znali strniti vrste, pa bo shirsha javnost prek medijev o tem pomembnem aktu stoprocentno informirana.

Hvala, gospod vovivec. In konchno she tretje, zadnje vprashanje: za koga boste glasovali?

Vechkrat je bilo zhe poudarjeno, in tudi sam se strinjam s tem, da je to strashansko zakomplicirano in zakompleksano vprashanje. Vendar pa vlada stanovanja sht. 13 intenzivno dela v tej smeri. Tako da ni nekega problema, ker ni vechjih nereshenih problemskih sklopov, cheprav je nekaj problemov sicer she ostalo, ampak niso tako problematichni. Zategadelj ne vidim problema, da se koalicijski partnerji ne bi zedinili v najkrajshem mozhnem chasu.

Najlepsha hvala, gospod vovivec, za vashe sodelovanje in izchrpne odgovore! Zhelimo vam she veliko razveljavljenih referendumov, unichenih podjetij, povishanih davkov, ustavnih sprememb, koalicijskih meshetarjenj ter drugih delovnih uspehov!